• Home
  • GastroGranny tanfolyamok

GastroGranny tanfolyamok

Te is szeretnél többet tudni az egészséges táplálkozásról? Érdekel az ételek elkészítése? Profi jártasságot szeretnél a konyhai eszközök használatában szerezni? Jó helyen jársz!

Üdvözöllek! Neked is fontos az egészséged?

Többet szeretnél tudni a “mit mért”-ről és a “mit miért nem”-ről? Érdekelnek a tápanyagok? Hogy hogyan hatnak szervezeted működésére? Melyik, hogyan segíti szervezetünk egyensúlyának fenntartását? Nem tudod, hogyan változtass életmódodon az egészség elérése érdekében? Szeretnéd tudatosan összeállítani étkezésedet? Jártasságra kívánsz szert tenni a konyhatechnikai eljárásokban? Inkább önállóan, online szeretnél fejlődni?

A GastroGranny online tanfolyamokat neked találtuk ki!
Az alábbiakban jelenleg futó és a közeljövőben induló kurzusokat figyelheted meg.
Válaszd ki a neked legjobban tetszőket, csatlakozz a tanfolyamhoz bármikor!
Hogyan csatlakozhatsz az egyes tanfolyamokhoz? Hogyan csatlakozhatsz az egyes tanfolyamokhoz?
Keresd tanfolyamjainkat ezen az oldalon lejjebb. Válaszd ki az érdeklődésednek leginkább megfelelőt. Kattints a tangfolyam dobozára. Ott meg fognak jelenni a további további tudnivalók.

Milyen felépítése van egy tanfolyamnak? Milyen felépítése van egy tanfolyamnak?
Minden tanfolyam két fő részből tevődik össze. Először az ismeretanyagot tanulmányozhatod, majd minden lecke után ellenörző kérdéseket találsz.
Mennyibe kerülnek a tanfolyamok? Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?
Egyes tanfolyamok időlegesen, vagy akár véglegesen is ingyenesek, másokért pedig fizetned kell. Minde tanfolyamnál jelöljük, hogy melyik kategóriába tartozik.
Hogyan egyenlítheted ki a tanfolyam díját? Hogyan egyenlítheted ki a tanfolyam díját?
Rendeszerünk a legbiztonságosabb, s leggyorsabb fizetési módszert alkalmazza. A PayPal fizetési mód mindkét félnek megfelelő választás. Ha más módon szeretnél fizetni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
Kezdhetjük? Kezdhetjük?
Ha eddig eljutottál, akkor bionyára te is komolyan gondolod közös célunkat a TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS-t. Ehhez szívből gratulálunk! Már csak egy lépés maradt ahhoz, hogy te is el tudd kezdeni tanfolyamjainkat: Jelentkezz be, vagy, ha még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, regisztrálj! Ha már regisztrált felhasználónk vagy, s be is jelentkeztél, akkor ne menj sehova! Görgess itt az oldalon lejjebb, s megtalálod tanfolyamjainkat. Ha még nem jelentkeztél be, egy erre utaló szövegrész fog az oldalon megjelenni. Cselekedj az ott leírtak szerint.
Hogyan regisztrálhatsz, vagy jelentkezhetsz be a legegyszerűbben? Hogyan regisztrálhatsz, vagy jelentkezhetsz be a legegyszerűbben?
Görgess az oldal tetejére! Elhelyeztünk ott, jobb oldalon két gombot. A LOGIN gombra kattintva bejelentkezhetsz. Ha még nem regisztráltál, akkor szintén ott, a REGISTER gombra kattints. Az ezután megjelenő ablakban néhány adat feltüntetésével, s egy saját jelszavad megadásával már regisztrálhatsz is. Ugye milyen egyszerű?

Ha mégis elakadnál, regisztrációhoz, bejelentkezéshez segítséget nyújt a következő videó: Ha mégis elakadnál, regisztrációhoz, bejelentkezéshez segítséget nyújt a következő videó:
IDE KATTINTS, s a videó lépéseit végigkövetve ki tudsz alakítani egy felhasználói fiókot magadnak.

Mit tegyél, ha a fent leírtak ellenére sem sikerült a regisztráció? Mit tegyél, ha a fent leírtak ellenére sem sikerült a regisztráció?
Néha előfordul, hogy valamiért nem sikerül a regisztrációs folyamatot végigvinni. Ne csüggedj! Mi itt vagyunk! Írj egy e-mailt a következő címre: gastrogranny@gmail.com Ebben az e-mailben jelezd, hogy miben akadtál el, s adj meg egy elérhetőséget. Mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, s segítünk a regisztrációdat megoldani. Nincs már hátra, mint, hogy az oldalon hasznos időtöltést, KELLEMES és EGÉSZSÉGES, TUDATOS ÉTRENDET KÍVÁNJUNK!
%d blogger ezt szereti: